DISTRIBUIE PE

15 June

1000 employees Celebration Day

Pe 15 iunie am sarbatorit o realizare foarte importanta, atingerea pragului de 1000 de angajati.

Aceasta zi nu a reprezentat doar un moment de sarbatoare, ci si oportunitatea perfecta de a avea mai multa vizibilitate in mass-media printr-o conferinta de presa care sa contribuie la consolidarea imaginii noastre in Romania.

Ziua a inceput printr-o conferinta de presa dedicata jurnalistilor generalisti, din domeniul afacerilor si din domeniul IT. Au participat 10 editori seniori de la Ziarul Financiar, Wall Street, Forbes, Biz Magazine, Agerpres, Romanian Insider, Cariere, Business Review, The Diplomat si Finzoom Media.

Compania a fost reprezentata de Philippe Garcet – CEO Societe Generale European Business Services, Francoise Mercadal – Delasalles – Head of Resources and Innovation of Societe Generale si de Xavier Lofficial – Head of Processes and Information Systems of Societe Generale.

Principalele subiecte de discutie au fost: pozitia Societe Generale la nivel international, motivele pentru care Romania este un mediu bun de investitie, evolutia Societe Generale European Business Services, cum am reusit sa atingem 1000 de angajati si planurile pentru anul viitor.

Juranlistii au fost foarte interesati de companie si de modalitatea de lucru diferita a acesteia pe piata din Romania. Domeniul resurselor umane a reprezentat unul dintre subiectele centrale ale conferintei, publicatii precum Ziarul Financiar si Wall Street fiind foarte interesate de pachetul nostru de beneficii, de tipul de activitati de recrutare pe care le intreprindem, de profilurile candidatilor pe care ii cautam, precum si de evolutia recrutarii in domeniul IT.

Invitatii nostri din cadrul managementului Societe Generale Group ni s-au alaturat la sediul companiei unde au putut vedea modalitatea noastra unica de a aborda unele dintre subiectele si valorile specifice companiei (Innovation, Continuous Improvement) si unde au interactionat cu oamenii si cu modul lor de expertiza.

Prin intermediul unor activitati interactive, o parte din angajatii SG EBS au avut oportunitatea sa-si prezinte ideile si performantele, oferindu-le in acelasi timp si invitatiilor ocazia de a purta discutii interesante prin care au putut afla mai multe despre cunostintele, angajamentul, precum si despre pasiunile si talentele specialistilor nostri. Activitatile au fost diverse, de la un mic concert, la un quiz bazat pe date legate de SG EBS si de la descrierea inovatiei, la o demonstratie a tehnologiei RPA. Aceste ore petrecute in incinta companiei au aratat ca in SG EBS fiecare persoana este incurajata sa-si urmeze visele, sa se dezvolte si sa creasca permanent.

Am sarbatorit si seara, cu toti angajatii nostri, printr-o petrecere bine meritata. Prin stilul nostru caracteristic le-am aratat oaspetilor inca o data spiritul nostru tanar.

Primul, al 500-lea si 1000-lea angajat, precum si primul angajat din fiecare SSC au fost premiati de catre Francoise Mercadal Delasalles, Veronique Sani si Philippe Garcet pentru angajamentul si devotamentul aratat companiei.

Am sarbatorit toata noaptea plini de entuziasm, amintindu-ne de toate momentele bune pe care le-am petrecut impreuna in ultimii ani.

1000 employees Celebration Day

ALTE EVENIMENTE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

01
JAN

 

Societe Generale Global Solution Centre își pune amprenta la evenimentele corporate de top

01
JAN

 

Un an plin de evenimente : SG GSC prezent la principalele târguri de job-uri din online și offline

01
JAN

 

Călătoria diviziei noastre de IT: o recapitulare a celor mai notabile evenimente de IT ale anului